Kärnvärden

Professionell

Vi har höga krav på oss själva och på den verksamhet vi bedriver. Detta ska också avspeglas i det Pilea levererar. Vi ska genom kontinuerlig utbildning och utveckling tillsammans med våra kunder och samarbetspartners leverera Sveriges bästa utbildningar inom vårt verksamhetsområde.

Pedagogisk

Vår verksamhet ska kännetecknas av att vi är bra på att förklara det komplexa på ett enkelt och jordnära sätt. Genom att sätta in saker i sitt sammanhang underlättas förståelsen. Vi vill alltid uppnå gemensam förståelse och tror starkt på att det skapar trygghet och säkerhet hos alla parter.

Engagerad

Vi ska ha roligt. Vi är nämligen övertygade om att engagemang hänger ihop med glädje. Vi tycker att det är trevligt att möta människor. Vi ska anstränga oss lite mer i våra möten med människor genom att ta oss tid, lyssna och skapa kreativa förslag. Vi ska vara effektivt organiserade och alltid vara redo att lägga in en högre växel när det krävs.

Nytänkande

Vi ska ta ut svängarna lite och tänka utanför den berömda boxen. Inom utbildning vill vi förmedla att alla kan bli lite av sin egen affärsjurist genom att skaffa sig en juridisk medvetenhet. Vi ska nyttja den senaste tekniken för att underlätta, förbättra och göra inlärningsprocessen roligare och mer flexibel.

Välkommen att kontakta oss!
Pilea AB, Brukaregatan 8, 583 36 Linköping
Telefon: 013-21 10 64, info@pilea.se

Copyright © 2018 PILEA AB